About 50notperfect

50 Not Perfect is the MODERN GUIDE to LIVING YOUR BEST LIFE

WELCOME TO 50 Not Perfect

Onze missie is om te leren, te motiveren en het behouden van een Moderne lifestyle, achievable by all

Note from Manuella Bleeker Ik besloot 50 Not Perfect te lanceren omdat ik voelde dat er iets ontbrak in de gezonde lifestyle sites voor 50+. Gezond leven geeft soms een verkeerd beeld; het is alsof je alleen maar geeft om wat je in of aan je lichaam laat doen, dan ben je ineens niet sexy of cool. Maar dat is gewoon niet waar, en 50 Not Perfect is hier om precies dat te bewijzen. 50 Not Perfect is een samengestelde website waar ik items deel voor een modern gezond leven voor 50+

Wie wij zijn Een gezond leven leiden betekend niet dat je een sexy paar stiletto’s moet wegdoen (we vertellen je ook niet eens dat je je moet onthouden van leer), een oogverblindend oogmake-up palet (we geven de voorkeur aan dierproefvrij, maar wij zullen je niet veroordelen als je niet je favorieten Chanel palet wil weggooien), of een sappige hamburger (glutenbroodje of een vega burger enzo) wil eten. Bij 50 Not Perfect geloven wij dat het leven niet zwart/wit is, het is niet extreem, dus waarom zou een gezonde leefstijl zo rigide moeten zijn? De “alles of niets” methode is verouderd. De essentie is volgens ons een mindset en 50 Not Perfect onderzoekt hoe de moderne vrouw precies dat kan bereiken. We gaan niet prediken of oordelen, maar onderzoeken en praten.

Wie ben jij Jij bent cool. Jij bent zelfverzekerd. Jij bent slim. Jij geeft om. Wij zijn hier om jou over alle fijne onderwerpen te informeren die je hart (en lichaam) verlangen. Van (dierproefvrije) schoonheidsrituelen tot tips voor multitaskende vrouwen, gezonde recepten die niet beknibbelen op smaak tot home decor voor elk budget, workouts en workout hacks, stijletips en alles daartussenin. Dit is een plek die een beetje van alles biedt zonder dat je de les wordt gelezen of dat we gaan prediken.

Zie ons als een goede vriendin, but way less judgy!