SOON to SHOP here; FOR BELOVED ONE, ASIAN SKINCARE in samenwerking met een Biomedisch Laboratorium

Lets talk about “Asian Beauty” en ik denk dat iedereen dan gelijk denkt aan de gebruikelijke brands zoals Shiseido, SK-II of Kanebo, maar er is één land dat je niet mag negeren TAIWAN.

Geef Taiwanese schoonheid een kans. Taiwan heeft een rijke geschiedenis in het maken van cosmetica. Jarenlang hebben veel internationale beauty-merken hun producten laten fabriceren en produceren door fabrieken in Taiwan. Met tientallen jaren ervaring in de schoonheidsindustrie, en ook een sterke achtergrond in biotechnologisch en medisch onderzoek, neemt Taiwan schoonheid zeker serieus.

Ik ben veel in Taiwan geweest en ben altijd al gefascineerd geweest door de schoonheid van dit land maar ook van de vrouwen en de skincare producten die je daar kan kopen. Op één van mijn bezoeken aan Taiwan ontmoette ik Margaret Wu. Zij vertelde mij dat zij een skincare brand had opgericht en hoe deze tot stand was gekomen. Het was een fascinerende avond. The skin care lijn die zij heeft opgericht heet “For Beloved One”.

For Beloved One, gevestigd in Taiwan, is een van Asias’s topmerken op het gebied van cosmeceuticals (Cosmeceutical is een samenvoeging van de woorden ‘cosmetic’ (cosmetisch) en ‘farmaceutical’ (geneesmiddel)) en heeft bio-cellulosemateriaal ontdekt – vaak gebruikt als kunstmatige huid – waarmee zij in 2003 het eerste A-Grade Thickness Bio-Cellulose-masker ter wereld heeft gemaakt. De visie van Margaret Wu is om veilige en effectieve producten te produceren die geschikt zijn voor alle huidtypes. Het merk heeft lovende recensies gekregen van schoonheidsspecialisten en beroemdheden.

Margaret Wu, Founder of “For Beloved One”

Wie is Margaret Wu

Margaret Wu, de oprichtster van For Beloved One, is al twintig jaar cosmetica-editor. In die jaren heeft ze zelf bijna alle huidverzorgingsproducten van alle merken geprobeerd; echter, ze heeft geconstateerd dat geen van hen echt in de behoeften van vrouwen kon voorzien. “Bio-Cellulose” is een biomedisch materiaal dat wordt gebruikt als kunstmatige huid en cardiovasculair reparatiemateriaal. Margaret Wu’s eerste kennismaking met dit huidvriendelijke materiaal was tijdens een bezoek aan een biomedisch laboratorium. Na verder onderzoek naar het productieproces van bio-cellulose en het zelf testen ervan, had ze het wonderantwoord gevonden dat geschikt was voor cosmetische producten. Eind 2003 werd ’s werelds eerste “Bio-Cellulosemasker” op de markt geïntroduceerd samen met de oprichting van haar nieuwe merk, For Beloved One. Toen de populariteit van cosmeceuticals steeg, werd de implementatie van biomedische elementen in cosmetica plotseling epidemisch. Zelfs veel beroemdheden uit Taiwan, Hong Kong, Macau en China zijn fans van dit nieuw geïntroduceerde cosmeceutische product. For Beloved One is inmiddels een brand geworden met skincare voor alle huidtypen waaronder ook de Anti-Aging skincare waar wij bij 50notperfect blij van worden. En natuurlijk mag een skincare serie voor in de zon niet ontbreken en dus is ook die op de markt gebracht.

For Beloved One SUN

De Zon serie van FOR BELOVED ONE heet ‘Melasleep Whitening Sunscreen’ en is afgestemd op verschillende huidtypes en behoeften op het gebied van zonnebrand. De gehele serie biedt een uitgebreide bescherming tegen de zon die weinig irriterend is, hypoallergeen met vochtinbrengende, herstellende effecten in een lichtgewicht, gemakkelijk te absorberen textuur.

For Beloved One GIRL

For Beloved One is beroemd om hun ongelooflijk effectieve Bio-Cellulose-maskers, Margaret Wu – de oprichters van For Beloved One – debuteerde For Beloved GIRL. Dit is een serie Mineral Cloud Silk Masks. De zesmasker-series maken gebruik van verschillende mineralen, elk gericht op verschillende huidtypen en behoeften. Hieronder zijn de zes, en wat ze in een notendop doen.

INSTANT SKIN RENEWEL – Gebruik Ca, omdat het Calcium Lactate bevat, dit verzacht de dode huid om de poriënreinigingsefficiëntie te verbeteren en versnelt het huidmetabolisme.

EXTREME MOISTURE – Gebruik Na, omdat het Natriumhyaluronaat bevat dat non-stop hydratatie rond de klok biedt, die de huidfunctie versterkt en de vermoeide huid kalmeert.

DULL ONEVEN SKIN – Gebruik Fe, het ferriccitraat in deze formule werkt om het verhelderingsmechanismen te activeren en de vlekkeloze huid van binnenuit te herstellen.

PUFFY AND SAGGY SKIN – Gebruik V, omdat het de huid een revitaliserende boost geeft en uw huid stimuleert met Potassium Chloride om overmatig vasthouden van water te verminderen.

OILY COMBINATION SKIN – Gebruik Zn, het Zinkgluconaat reguleert de olie-uitscheiding en herstelt de perfecte hydrolipidebalans voor de huid.

AGING AND FATIGUE SKIN – Gebruik Cu, kopergluconaat, werkt om molligheid te creëren van diep in de huid terwijl fijne lijntjes worden gladgemaakt, waardoor ultieme hydratatie en herstel wordt geboden aan de ouder wordende of vermoeide huid.