How to get your GLOW BACK in 15 DAYS

Heb jij ook wel eens het gevoel dat jou veroudering in de versnelling zit? Dat je graag wat gewicht wil verliezen en je jonger wil voelen? Dat je energielevel wel een BOOST kan gebruiken?

Ik heb goed nieuws!

Op natuurlijke wijze werkt jou lichaam om jou cellen te detoxen en daardoor houdt het je lichaam gezond en jong. Dit proces heet?

AUTOPHAGY

Maar wat is AUTOPHAGY?

Autophagy verwijdert en recycleert cellulair afval. Wanneer jou Autophagy is verminderd, accumuleert dit cellulair afval. Dit leidt tot tekenen van veroudering en ziekten zoals kanker, Alzheimer en diabetes. Maar je kunt het proces een boost geven door je cellen gezond te houden.

Glow15 geeft u de tools voor het activeren van AUTOPHAGY door INTERMITTING FASTING om u jong en energiek te houden.

Wat doet AUTOFHAGY voor je?

GEWICHT verliezen

Een innovatieve combinatie van af en toe vasten en eiwitcycli om moeiteloos gewicht te verliezen.

Meer KRACHT

Bouw aan je zelfvertrouwen door spieren te kweken.

Meer ENERGIE

Voel je meer Alert en gefocust. Ben de gehele dag meer energiek.

Verbetering van je algehele GEZONDHEID

Voorkom ziektes. Word de beste versie van jezelf.

Natuurlijke BEAUTY GLOW van binnenuit

Get glowing, ageless, revitalized skin. Take on the world feeling powerful within.

DUS; krijg een GLOWY, AGELESS en gerevitaliseerde SKIN en voel je krachtig van binnenuit.

Maar hoe doe je het; een makkelijke methode is om na je avondeten niets meer te nuttigen, behalve water en thee natuurlijk en daarbij je ontbijt over te slaan. Tegen lunchtijd neem je een lichte maaltijd en drink je de gehele dag voldoende water en thee of koffie, alles zonder suiker of zoetstoffen natuurlijk. Dit incluud ook honing. In de avond neem je een gezonde maaltijd en start je het gehele proces opnieuw.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je gezonde verse producten gebruikt in de maaltijden die je nuttigt en probeer daarbij de koolhydraten te beperken, anders blijft je glucosepeil hoog en blijft je lichaam vragen om meer. Ook is het belangrijk gezonde vetten te nuttigen zoals vette vis, kokos of olijfolie, avocado’s en noten. Aan het einde van je vastenochtend kan je ook starten (zeg rond 12.00 uur) met een BUlLETPROOF koffie om je een metabolisme een KICKSTART te geven.

Verder is het van belang dat je in die 15 dagen voldoende slaapt en natuurlijk mag sport niet ontbreken. Ben je niet zo een sportfanaat dan is de 30 dagen TOTAL-BODY FITNESS CHALLENGE van AMANDA KLOOTS “THE COVETEUR” een super leuke en vol te houden challenge.

Amanda Kloots

Een super no-equipment workout program die vol te houden is.

Reverse Aging and Start Today!