HOW to SAVE your HAIR and stay WRINKLE free while SLEEPING

Beroemdheden hebben de meest bizarre schoonheidsrituelen, of het nu elke nacht in een stoomcocon of soms een bizar duur product is, het is veilig om te zeggen dat hun bedtijdregime uitstekend is – en niet te vergeten vaak erg duur. Een recente toevoeging aan die lijst? Slapen op zijden kussenslopen om de huid wrinkle free te houden en het haar silky smooth.

De Hollywood Silk Solution, maar ook het Nederlandse merk Satin Sleeper of het merk SlipSilk maakt dit celeb schoonheidsgeheim veel betaalbaarder en dus voor iedereen bereikbaar.

“Silk kussenslopen zijn een wonder voor allerlei soorten haartypes en texturen, omdat ze de cuticula-laag -ook wel de haarschubben genoemd-van het haar intact houden en niet zorgen voor de wrijving die traditionele kussenslopen met zich meebrengen, en zoals dermatologen zeggen dat katoenen slopen aan de huid trekken terwijl zijde een zacht aternatief biedt. Zijde is een glad materiaal, waardoor het minder gevoelig is om aan de delicate delen van je nek en huid te trekken terwijl je in je slaap beweegt en zijde is van nature minder absorberend, waardoor de vochtinbrengende crème of het serum dat je op je gezicht aanbrengt voordat je naar bed gaat, wordt opgenomen door je huid in plaats van je kussensloop belandt.

Dus SLEEPING BEAUTY’S niet alleen meer dromen van een gladdere, gezondere huid en haar maar maak je dromen waar!

Shop here ——–>