50NOTPERFECT PICKS: Neni Amsterdam

Neni Amsterdam is “The Place To Be” om lekker te eten -in het Restaurant-, te borrelen -in de levendige bar The Lemonman– en om je lunch (mee) te nemen – uit de Deli- met heerlijke sappen, salades en sandwiches. Tevens verkopen ze in de DELI eigengebakken brood. Neni is een Oost-Mediterrane cuisine, een keuken die bekend staat om zijn rijke smaken van zongerijpt fruit, frisse groente en de overvloed aan vis. Neni is sfeervol, cool, hip, trendy maar bovenal heerlijk culinair genieten.

Neni is opgericht door de familie Molcho. De naam Neni zijn de initialen van Nuriel, Elior, Nadiv & Ilan, de vier zonen van keukenvirtuoos Haya Molcho.

Onderdelen van het leven van familie en vrienden vormen het NENI-concept evenals de Israëlische, Roemeense en Spaanse wortels van het gezin. NENI leeft door de gerechten samen te delen, van passie en joie de vivre – in het kort Balagan, sympathieke chaos. Het motto van het gezin: het leven is mooi.

De tafelcultuur bij NENI is informeel – het is gemakkelijk in de omgang. De service is warm en persoonlijk. Eten bij NENI betekent welkom zijn als familielid aan een Oost-Mediterrane keukentafel. Precies op dit principe is het NENI-concept gebouwd.

NENI is passie gekoppeld aan openheid en liefde voor de keuken.

About NENI Amsterdam

Neni is neergestreken in de iconische Citroën-garage aan het Stadionplein die zij volledig hebben gerenoveerd, met als doel dit iconische gebouw in zijn volle glorie terug te brengen en de negende locatie van NENI te openen. Het restaurant is echter niet vanzelf gekomen, NENI Amsterdam heeft ook een Deli voor sappen, salades en sandwiches bereid met dezelfde NENI-filosofie. Al ons brood komt van onze eigen bakkerij in de Deli. Eindelijk is er The Lemonman, een levendige bar boven het restaurant, waar cocktails met citrusvruchten, bier en wijn een centrale rol spelen.

Neni heeft ook een kookboek uitgeven met recepten verhalen en veel cultuur. Een mooi kijk, lees en inspiratieboek voor heerlijke gerechten en een Balagan!

Neni TEL AVIV €29,99 bestel bij Bol.com of koop in de Store

Neni vindt je in meerdere steden over de wereld zoals in; Keulen, Hamburg, Zurich, Berlin, Mallorca, Wenen en Tel Aviv

Be Ready for a Tel Aviv Party!