50NOTPERFECT PICKS: Tan-Luxe Drops

De Anti-Age versie is verrijkt met een tri-collageen booster. Deze booster helpt de huid haar jeugdige uitstraling terug te geven, terwijl ook bij deze drops de aloë vera, vitamine E en frambozenzaadolie hydrateren en kleine roodheid en bultjes verminderen. De perfecte 50notperfect Pick.

Tan-Luxe Body 50 ml €56

Dus wil je alvast je huid wat meer GLOW geven zonder lang in de zon te zitten dan raad ik je TAN-LUXE DROPS aan voor gezicht en body. En natuurlijk voor 50notperfect de Tan-Luxe drops Anti-Age.

Deze drops in de kleuren light / Medium zijn een lichaamsverzorging en zelfbruiner in een met wonderbaarlijke verzorgende eigenschappen. De superlichte druppels hydrateren de huid met aloë vera, vitamine E en frambozenzaadolie en minimaliseren roodheid en bultjes – voor een stralend mooie teint. Met deze fantastische formule heb je volledige controle over de intensiteit van uw kleurtje: afhankelijk van hoeveel druppels zelfbruiner je toevoegt aan je favoriete dagcrème, bereik je een licht of intens effect.

Hoe de drops te gebruiken om de ultieme GLOW te krijgen

• 2 druppels: stralend bruin
• 4 druppels: zonovergoten glans
• 8 druppels: gouden finish
• 12 druppels: intense bronzen gloed

Het geeft geen strepen, geen vervelende zelfbruiner-geur, geen drama – maar geeft glans met een gelijkmatige en natuurlijke GLOW!

De Tan-Luxe drops zijn te verkrijgen bij Douglas en de Bijenkorf. Natuurlijk ook altijd online te bestellen.