Decor update Inspired by MY HOME

Vis van versteend hout

Interieur items zijn eigenlijk gewoon maar spullen, maar ook spullen waar je soms heel blij van kunt worden “It Sparks JOY” zou Marie Kondo zeggen. En bepaalde Decor Items kunnen bepaalde plekjes in je huis een absolute lift geven.

Het hele ‘less is more’ -gezegde van Marie Kondo en haar beroemde uitspraak “Does it sparks JOY” is ook betreft het updaten van je living space van belang. Hou de basis naturel en eenvoudig dan kun je met de juiste accessoires je living omtoveren tot een luxe omgeving.

Beperk je items tot een bepaald tafeltje, kast of plekje in je huis zodat het niet rommelig wordt. Items die je huis een lift geven zijn kussens, vaasjes, kaarsen, art, fotolijstjes of andere items die jou hart stelen. Ook planten kunnen een eyecatcher zijn. Geef planten een prominente plek en laat ze stralen. Eerder heb ik al laten zien hoe je je salontafel met Coffee Table Books kan decoreren………….dus laat je inspireren!

Kussen Astrid Jeulink & Van Strijdhoven
Handgemaakte pot met een Strelitzia plant

En natuurlijk mag een hond niet ontbreken………Nou ja in ieder geval niet bij ons thuis. Meet onze pup Fay een Rhodesian Ridgeback van 9 weken.

Onze pup Fay!