50NOTPERFECT PICKS: RAHUA BODY AMAZON OIL

Rahua Body Amazon Oil

Kou buiten en een de verwarming binnen tast het vermogen van de huid aan om het vochtgehalte te reguleren. Resultaat een droge schilferige en zelfs gebarsten huid op handen, armen, benen en romp. Door regelmatig je huid te verwennen met RAHUA’s Body Amazon Oil, herstel, genees en hydrateer je je huid en krijgt deze weer een gezonde teint en een stralende glans.

Rahua’s ultra geconcentreerde Body Amazon Oil bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten om de gezonde teint en stralende glans van de huid te bevorderen. Deze lichtgewicht en diep hydraterende olie bevat omega-3 en omega-9 vetzuren, antioxidanten, carotenoïde en vitamine C en E die de droge huid herstellen, genezen en hydrateren. De olie is zeer effectief en licht geparfumeerd.

Spray de olie over de huid en masseer deze grondig in voor optimale absorptie. Gebruik dit product regelmatig voor optimaal resultaat.

INGREDIËNTEN

Capric Caprylic Triglyceride (Coconut afgeleid), Coco-Caprylate, Oenocarpus Bataua (Ungurahua) Olie, Sacha Inchi Oil (Plukenetia volubilis), Tocopherol (Vitamine E), Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruitolie, Bursera Graveolens (Palo Santo) Olie, Punica Granatum (Granaatappel) Zaadolie *, Rosa Canina (Rozenbottel) fruitolie *, Lavandula (Lavendel) Officinalis Olie, Eucalyptus Globulus Bladolie, Vanille Planifolia Fruit Extract *.

Rainforest Grown Beauty

RAHUA staat voor Rainforest Grown Beauty, alle producten zijn organisch gemaakt en natuurlijke pure plant based ingrediënten. Het is Vegan, Non-toxic en vrij van parabenen, sulfaten en gluten.