Een GUIDE voor de PERFECTE OUTDOOR & GARDEN PARTY

Afgelopen najaar vierden wij de verjaardag van mijn partner groots. We nodigde goede vrienden uit en natuurlijk was de hele familie aanwezig. Goed gezelschap en lekker eten zijn twee essentiële dingen die nodig zijn om te entertainen. Maar uiteraard staat een indrukwekkende omgeving en entertainment behoorlijk hoog op de lijst om een geslaagde party te organiseren.

Voor de catering hadden wij twee Ofyr BBQ gehuurd inclusief koks, die voor een geweldige catering hebben gezorgd. We hadden een pagode laten opzetten waar de bar werd geïnstalleerd welke volledig verzorgd werd door “Moor Wining & Dining”. Een DJ Booth heeft de hele avond voor gepaste muziek gezorgd en werd opgeluisterd door een saxofonist beide uit de stal van Timeless invents.

Het terras hebben we laten aankleden met hoge tafels met krukken, bloemen en heaters. Tenslotte werd de party gehouden in september, dus je weet natuurlijk maar nooit wat het weer doet. De voorspellingen waren goed en gelukkig is ons terras overdekt met een enorm scherm welke kan worden uitgezet. Op het gras naast de DJ Booth werd een podium geinstalleerd waar de artiesten waaronder Ruth Jacott, Jimi Bellmartin (winnaar de Voice senior 2018) en New Timeless hun act konden optreden.

Alle ingrediënten voor een geweldige Outdoor Party of Garden Party waren aanwezig.

Party setting in opbouw

Gelukkig werkte het weer enorm mee die dag en scheen de zon volop en was de avond zwoel. Combineer dat met goed gezelschap, lekker eten, een mooie ambiance en geweldig entertainment en voila ……….YOU GOT A HELL OF A PARTY!


Om deze onvergetelijke dag vast te leggen hadden wij een fotograaf ingehuurd. Credits foto’s Ingrid Reinders fotografie