MOOIE BOEKEN voor je COFFEE TABLE

Een van de gemakkelijkste manieren om jou ruimte een update te geven is door jou collectie (of binnenkort te verzamelen) boeken weer te geven op je Coffee Table. Of jou interieurstijl nu eenvoudig en strak is, of modern en eclectisch, het ordenen van jou meest kleurrijke en klassieke tafelboeken op de salontafel zal de kamer onmiddellijk (en moeiteloos) een update geven. Dit decoradvies leent zich ook uitstekend voor een gespreksstart wanneer je je vrienden en familie te gast hebt. Op de foto hierboven zie je mijn Coffee Table boeken. Hieronder mijn selectie van mooie boeken te shoppen online.

Verder verzamel ik de mooie uitgaves van Voque.nl “Vogue The Book”. Deze speciale uitgaven van Voque.nl staan geweldig op mijn Coffee Table en zijn oogstrelend om doorheen te bladeren.